Ett års-jubileum for Utlengsel=Live-videoer fra Kildenkonserten

31. Mars  2014 slapp jeg plata Utlengsel, og nå er det jaggu snart et år siden! Sommeren samme år fremførte jeg hele platen live i sin helhet en eneste gang, sammen med Kristiansand symfoniorkester og gjester, i Kilden konsertsal der platen ble innspilt året før. Det var en opplevelse jeg ikke kan  sidestille med noe annet i mitt liv. Derfor, i tiden frem mot jubileumsdatoen, slipper jeg en ny livevideo fra den konserten hver uke. Håper det vil glede både dere som var der, og dere som ikke var der. Først ut – det er jo snart vår (?) : Denne Vinden !

http://youtu.be/_7AHHvt8_bQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s