“Tingene vi gjør” – Live m. Sjur Miljeteig

I dag er det ett år siden resultatet av mitt livs villeste prosjekt (så langt) utkom i form av symfoniplata “Utlengsel”. Shit, det gikk fort. Feirer bl.a. jubileum, påskeferie og tidens trofaste gang med denne live-videoen av en av de låtene som ligger meg aller nærmest, nemlig “Tingene vi gjør”. Uten orkester, gjestet på vakkert vis av den uforlignelige Sjur Miljeteig – Forresten, hvis det er noen som ikke har fått summet seg til å få tak i cd/vinyl helt ennå: Skriv i FB.innboksen eller send mail til Martewuff@gmail.com, det kan la seg ordne. God påske alle sammen

https://www.youtube.com/watch?v=X63kZQjZmPA

Marte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s