Slipper “klimalåt” 2. nov.

2. Nov. slipper jeg en ny singel på Propeller Recordings, som jeg har ruget på ganske lenge. “Verden er stor” er rett og slett en klima-poplåt. På norsk. Jeg har virkelig prøvd å unngå å bli for klein, men hvorvidt jeg har lykkes med det får nesten dere bedømme når den kommer. Jeg kjenner en dyp sorg over det som skjer med vår ufattelig fantastiske, vakre og en gang så perfekt balansert natur, men det hjelper jo ikke å legge seg ned og grine. Vi må snu, og alle må hjelpe til. Jeg prøver sånn her. Foto: Solveig Bergli Selj Tekst/sak: NTB scanpix

https://www.smp.no/…/Marte-Wulff-med-klimapop-på-norsk-1767…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s