Marte Wulff: Naturen i oss og rundt oss

- Konsertforedrag om kreativitet i møte med klimakrisen

"Takk for at du tok oss inn i følelsene og var et glitrende, godt eksempel på god kommunikasjon og formidling av et viktig budskap!"  

- Stine Helgeland, Loop

Kunst er et uttrykk for menneskenaturen. Den kan, i likhet med naturen, koble oss på noe kollektivt og større enn oss selv, som kan vekke engasjementet og fellesskapsfølelsen vi trenger i en splittende og omveltende tid. Gjennom kunstneriske verktøy for nærvær, lytting, nysgjerrighet og forestillingsevne, kan vi møte vår tids utfordringer og vokse med dem.

“Jeg vil skape mer plass i verden for de tingene som ikke alltid kan måles i penger - men som ligger helt ved kjernen av det å være menneske - som natur og kunst. Mitt håp er å gjøre en stor, kompleks og ofte abstrakt problemstilling som natur- og klimakrisen om til noe vi kan forholde oss til, oppleve i kroppene våre og gjøre noe med."

Kriser, krig, forskjeller og undertrykkelse rundt om i verden er alt sammen uttrykk for dypere strukturelle krefter og narrativer om menneskeheten, hvem vi er og hvor vi er på vei.

Marte Wulff bygger bro mellom vitenskap, politikk og følelser når hun med egne ord og musikk formidler personlige men allmenngyldige fortellinger om hvordan vår kreativitet har tatt oss hit vi er i dag - på godt og vondt - og hvor den kan ta oss videre. 

Foredraget kan kan tilpasses ditt spesifikke arrangement og skaleres fra en kort minikonsert til en hel times konsertforedrag.

For bestilling, pris eller mer informasjon, ta kontakt HER

Marte Wulff er en to ganger Spellemann-nominert artist, sanger og skribent med syv soloalbum bak seg. Siden 2017 har hun engasjert seg i klima- og miljøspørsmål både gjennom musikk og foredrag, og som samfunnsdebattant og aktivist. Hun har en sertifisering i kreativt klimalederskap fra britiske Julie's Bicycles CCL-program, og ble i 2020 kåret til en av ti Green Guardians i kategorien artister og aktivister i det britiske musikkmagasinet IQ. Marte slipper sin første roman på Oktober forlag i 2024, og er også initiativtaker bak Spillerommet, et kunstnernettverk som jobber for et innovativt og bærekraftig kunstfelt. 

press for english description

“We greatly appreciate you taking time to entertain and educate our group of very polar interested people. As you must have experienced, your work was appreciated by all”

- Geir Kløver, Director Fram museum 

“Det var et absolutt høydepunkt på museet da du kom, og bidro så flott med dine tanker og musikk, det var en veldig flott opplevelse for oss i salen!"

- Tommy Flakk, Utenriksdepartementet

“Marte deltok på Reiseliv med et flott musikalsk innslag. Bærekraft var et viktig tema for arrangementet og derfor falt valget på Marte. Musikken hennes passer fantastisk til dette budskapet. Hun spilte veldig bra og delte også sitt budskap og eget klimaengasjement.”

- Anne Marte Horrigmo, Innovasjon Norge Reiseliv

"Tusen takk for flott minikonsert og for at du kom! Det var helt nydelig å høre på deg." 

-Marte Østbye Larsen NMBU

Tilbakemeldinger fra oppdragsgivere og publikum: