Les siste nyhetbrev

  • Tors. 30. juni 2024:

En STOR drøm blir virkelighet! 

Kjære deg, okei, så jeg har skrevet en hel roman. Den gikk nettopp i trykken. For å bli klar til å gis ut på Forlaget Oktober 30. august. Det er veldig snart! 

Du kan allerede forhåndsbestille her: https://www.norli.no/forfatter/marte-wulff 
(Og se det fine omslaget og lese katalogteksten!)

Jeg blir rent svett av tanken. Og jeg frykter en lang rekke skrekkscenarier. Men de kan jeg fortelle om en annen dag. For  først og fremst er jeg enormt glad. Og spent. Og stolt! For jeg har jobbet med denne boka SÅ lenge. Mest de siste to-tre årene, men det finnes faktisk passasjer som er skrevet for over ti år siden.

"Dyr i byen" er tittelen, og den handler om alenemoren Hun og datteren Ungen. Den kretser, selvfølgelig, hadde jeg nær sagt, rundt klimakrisen, måten den griper inn i alle våre relasjoner på, ikke minst den vi har til oss selv. Men den handler også om kunst, natur og kultur, om ensomhet som går i arv, vaner som går i arv, holdninger som går i arv, om balansen mellom ansvar og “selvrealisering”, om å gå alt, alt for langt, og om håp. 

Ja, og om dyr, da. 

Det er kanskje ikke en regelrett feelgoodroman (hvis det var det eneste du likte å lese så hadde du vel ikke fulgt dette nyhetsbrevet), men de som har lest den underveis forteller meg at de ler like mye som de griner. At de synes den er tankevekkende, provoserende, engasjerende, vond og full av pinlige episoder, at de kjenner seg igjen og at de koser seg, at de blir revet med. Jeg velger å tro dem.

 Jeg har i alle fall elsket å skrive denne boka, og jeg tror du vil elske å lese den. 

Vil du hjelpe meg med å sørge for at den når ut til flest mulig lesere? Da kan du kjøpe den nå, I DAG. Å forhåndsbestille boken er å bidra til at den blir synlig i bokhandelen når den kommer ut, å øke interessen for den og i beste fall sende den inn på bestselgerlisten. 

(Det skal faktisk ikke så veldig mye forhåndssalg til, så man kan jo i alle fall drømme!)

Kjøp gjerne en ekstra å gi den bort i gave, og send lenka til alle de du tror kan ha lyst eller trenger å lese denne boka:  DYR I BYEN FORHÅNDSSALG

Og: TAKK for at du er her og leser. Jeg hadde vært så utrolig mye svettere uten deg.

Kjærlig hilsen Marte.